Berlin'de bir staj için gereksinimler

Aşağıda gerekli olan evrak ya da gerekli olan durumları okuyabilirsiniz. Eksik ya da daha fazla durumlarda bizimle iletişime geçiniz.

  • Almanca B1 dil seviyesi (başlangıç olarak)
  • En az 4 hafta GLS dil Almanca kursu, eğer B1 seviyesine ulaşmanız için daha fazla zamana ihtiyacınız varsa, lütfen her seviye için 2 ay hesaplayın, örneğin eğer A1seviyesinde iseniz, 3 ya da 4 ay sonunda B1 ‘e ulaşabilirsiniz, kurs hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın
  • 18 yaş üstü
  • Orta okul mezuniyet belgesi
  • Minimum 10 hafta (kurs ve staj)
  • Sağlık ve sorumluluk sigortası (eğer yoksa, GLS yoluyla rezervasyon yaptırabilirsiniz)
  • AB vatandaşlığı (isviçre dahil). Diğer ülkelerin vatandaşları çalışma izni ya da bir öğrenci vizesine ihtiyaç duymaktadır.