visa for Germany - language courses and working holiday

Comments? Questions?

ויזה לקורסי גרמנית בגרמניה

חדשות טובות 1 : בתור אזרח/ית ישראליים, אין צורך בויזה כדי להיכנס לגרמניה

אפשר להיכנס לגרמניה עם הדרכון בלבד, לעשות קורס בלימודי השפה הגרמנית ולהישאר 90 יום בלי ויזה. ראו פרטים של משרד הזרים בגרמניה: German Foreign Office

חדשות טובות 2: ניתן להשיג הארכה לויזה ממש בקלות:

ברגע שאתם בברלין, ניתן להגיש בקשה לאישור שהייה במשרד הזרים- אישור שהייה מאפשר לכם להישאר בגרמניה באופן חוקי, מעבר ל90 יום. הגשת הבקשה קלה ונוחה. כל מה שצריך, זה אישור קבלה מGLS , בית הספר ללימודי השפה הגרמנית, שכדי שתמשיכו ללימודים גבוהים, אתם תמשיכו את לימודי השפה הגרמנית [או, אם תרצו משרד הזרים בברלין לאוניברסיטה הגרמנית לבחירתכם]. אז, עליכם רק להציג את המסמך. מומלץ להשיג תור באינטרנט, כדי לחסוך זמן. אם יש לכם שאלות, אתם מוזמנים לסור למשרד שלנו, נשמח לייעץ לכם ולהסביר את הנושא.